ÉPÜLETKLÍMA KARBANTARTÁS

Vállalkozásunk alapítása óta foglakozik jármű- valamint épület- klímaberendezések, légtechnikai berendezések és rendszerek karbantartásával, tisztításával, fertőtlenítésével lakossági és közületi ügyfeleinknél egyaránt. Köztudott, hogy egy hosszabb ideje nem használt vagy elhanyagolt, jármű illetve épületklíma-berendezés elpárologtató felületén, cseppvíztálcájában  többféle kórokozó telepszik meg.

Ezek közül az egyik legveszélyesebb a legionella baktérium, mely súlyos – akár krónikus légúti megbetegedéseket okozhat. Ajánlatos ezért évente minimum egyszer karbantartani járműve vagy ingatlana klímaberendezését. Tapasztalt kollégáink ellenőrzik a berendezés összes működési paraméterét, többek között a bejújt levegő hőfokát, mérik a berendezés áramfelvételét, ellenőrzik a védelmi mechanizmusokat és az elektromos csatlakozási pontokat. Tisztítják-fertőtlenítik a kültéri és a beltéri egységek szűrőit, hőleadó felületét.

Hűtőközeg szivárgás esetén annak elhárítására ajánlatot tesznek, a hibát elhárítják és a nyomáspróbát kísérő vákumolás után újratöltik a rendszert. A karbantartási munkálatok befejezéseként próbaüzemet tartanak.


A beltéri egységek díjszabásáról valamint több berendezés esetén kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Várjuk megkeresését !

Hozzászólások lezárva.